AltacelGemeenschapspolderweg 34, 1382 GR WeespT: 0294-745 000E: sales@altacel.nl

Flexodruk druktechniek

Hoge resolutie, hoge kwaliteit. Dat is onze standaard.

 

Omdat onze volledige focus ligt bij flexografie hebben wij deze duktechniek samen met onze partners weten te optimaliseren. Hierdoor weten steeds meer toonaangevende producenten de weg naar ons en onze druktechniek te vinden.

 

Wij leveren drukwerk met onvoorstelbaar hoge contrastwaarden en haarscherpe teksten, zodat producten volledig tot hun recht komen. We werken volgens gestandaardiseerde processen, werken met snelle leadtimes en leveren altijd voedselveilig. Dit alles is al mogelijk vanaf kleine oplages.

 

Onlangs hebben wij de KBA-Flexotecnica EVO10XG, of kortgezegd de Evo, geïnstalleerd. Dit is een nieuwe 10-kleuren pers die uniek is in de volledig automatische instelling, reiniging, visco controle, wisseling en nog veel meer. In combinatie van ons bestaande machinepark zijn wij in staat efficiënt elke gewenste foliebreedte te drukken.

 

Processen als Kodak NX platen, rasterlineatuur van 54 en 60, colourmanagement en procesbeheersing bieden ons de mogelijkheid om jouw meest uitdagende bedrukkingen keer op keer op dezelfde hoge kwaliteit te realiseren.

 

Daag ons gerust uit.