AltacelGemeenschapspolderweg 34, 1382 GR WeespT: 0294-745 000E: sales@altacel.nl

Pre press

Van ontwerp naar verpakking

 

Uw ontwerper zorgt voor een goed ontwerp, Altacel zorgt voor de optimale reproduceerbaarheid. Zo ziet elke verpakking er zo uit als bedacht.

 

Voordat we kunnen beginnen met drukken, bieden we graag de helpende hand in het reproproces. Wij staan klaar om het aangeleverde artwork vooraf te beoordelen op geschiktheid. Zo werken we samen met je ontwerpers om de ideale verpakking te maken. Op verzoek ontwikkelen we stramienen, waardoor je ontwerpers hun artwork altijd passend kunnen maken.

 

Soms gaan we ook nog een stapje verder en begeleiden wij merken (zoals Albert Heijn en Snelle Jelle) met een testdruk om een huisstijl tot stand te laten komen.

 

Wij weten dat het delen van kennis in een vroeg stadium altijd bijdraagt aan een betere uitkomst van de uiteindelijke verpakking. Bovendien leidt dit tot een betere reproduceerbaarheid. Ook in andere druktechnieken.

 

Uiteindelijk zal het definitieve ontwerp worden omgezet naar drukplaten of sleeves en gaan we het ontwerp drukken. Elke druk op elke folie net zo goed als de vorige.