image

Innovatief sinds 1959

Ervaring en Passie

Altacel is al meer dan 60 jaar specialist als het gaat om bedrukte en onbedrukte folies voor verpakkingen. Kennis en ervaring zit in ons DNA terwijl kwaliteit, flexibiliteit en service aan onze klanten onze passie is. We geven je graag advies over de meest geschikte folieverpakkingen en bedrukkingen, waarbij we altijd streven naar een duurzame en innovatieve oplossing. Jouw succes is ons succes!

image

Vakmanschap

Al onze medewerkers hebben gemiddeld 15 jaar ervaring, waardoor we uitgebreide kennis hebben van alle valkuilen en kansen in het vak. Onze drukkers beginnen vaak in de snijderij, waar ze de fijne kneepjes van het vak leren. Het proces van leerling-drukker tot volwaardige drukker duurt vaak wel zo’n jaar of 5. Door zoveel kennis in huis te hebben en te houden zijn we echte experts in ons vak.


Specialisten in folieverpakkingen
  • Snelle productie door ploegendiensten
  • Ruim 40 enthousiaste werknemers
  • Zeer ervaren flexodrukkers en kleurspecialisten

Meer weten over onze producten en oplossingen?

Lees meer
image

RESEARCH & DEVELOPMENT

Met de juiste verpakking van je product val je op in het schap. We investeren daarom veel in research & development. Altacel staat graag samen met de klant vooraan als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van folieverpakkingen. De R&D afdeling is continu bezig met het optimaliseren, analyseren en ontwikkelen van nieuwe folie samenstellingen die ook nog eens duurzaam zijn. Dat gaat niet onopgemerkt. Een aantal MVO en innovatie awards hebben we al op zak. Daar zijn we trots op!