AltacelGemeenschapspolderweg 34, 1382 GR WeespT: 0294-745 000E: sales@altacel.nl

Certificaten

Altijd een stapje verder

 

Altacel kiest nadrukkelijk voor leveren conform de hoogste eisen en normen. Dit geldt zeker als het gaat om voedselveiligheid. Sterker nog, waar mogelijk leggen we de lat nog hoger dan de eisen die binnen Europa aan ons productieproces en onze producten gesteld worden.

 

Door onze meer dan 55 jaar ervaring als toeleverancier voor de levensmiddelenindustrie weten we wat er gevraagd wordt om risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten. Onze certificaten bewijzen dat we ons conformeren aan de hoogste Europese eisen, maar we gaan nog verder dan dat.

 

Zo hebben wij het droogproces binnen het flexodrukken geoptimaliseerd, waardoor wij er zeker van kunnen zijn dat niet alleen de toplaag van de inkt droogt, maar het complete drukwerk. Hierdoor komen wij gemakkelijk tot een voedsel-veilige verpakking.

 

Het is belangrijk dat alle geleverde grondstoffen, hulpstoffen en half- en eindfabricaten traceerbaar zijn. Daarom werkt Altacel met een volledig geïntegreerd traceerbaarheidssysteem. Hierdoor is de herkomst van elke centimeter folie en elke druppel inkt terug te vinden.

 

Innoveren doe je niet alleen. Daarom kiezen wij er bewust voor om relaties voor de lange termijn aan te gaan met onze toeleveranciers en werken we samen met de beste laboratoria.

 

In deze relatie delen we informatie, zoeken we samen naar verbeteringen en houden we vast aan de stabiele en hoge kwaliteit van al onze producten en diensten. Kwaliteit en veiligheid staan wat ons betreft ook altijd boven prijs.

 

GFSI
Strenge hygiëneregels op het gebied van personen, machines, materialen en de ruimte zijn essentieel. Dit geldt natuurlijk zeker voor ons als leverancier voor de voedselbranche.

 

Wij spannen ons altijd tot het uiterste in om de hoogst mogelijke standaarden te bereiken en behouden.
Onze hygiënestandaard is erkend door internationale organisaties.

 

 

 

ISO 26000
ISO 26000 heeft verschillende doelstellingen die erop gericht zijn organisaties te ondersteunen bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Denk hierbij aan praktische richtlijnen voor:

 

  • Het bepalen van de maatschappelijke verantwoordelijkheden;
  • Het opzetten en implementeren van een MVO-strategie;
  • Het identificeren en betrekken van stakeholders;
  • Het vergroten van de geloofwaardigheid van claims en communicatie op het gebied van MVO.

 

Wij streven voortdurend naar een maatschappelijk verantwoorde oplossing voor elke wettelijke vereiste.
Lees hier onze Zelfverklaring NEN-ISO 26000