image

Onze aanpak

image

Onze aanpak

Wij gaan voor de beste kwaliteit en garanderen die ook. Die garantie kunnen we je geven met:

 

 • premium service
 • scherpe tarieven en korte levertijden
 • duurzame oplossingen
 • de nieuwste druktechnieken en voedselveilige verpakkingsfolies
 • in-house ontwerpers
 • kwaliteitsmanager
 • de juiste certificering: GFSI en ISO 26000

Vakmanschap

INVENTARISATIE

Samen inventariseren we uw wensen en de eisen op het gebied van folies en bedrukkingen. Wat zijn de mogelijkheden als de verpakking vet- licht- geur- zuur- en/of waterdampdicht moet zijn? Wij houden rekening met voedselveiligheid en duurzaamheid waarbij de uitstraling van uw product voorop staat.

PROCES

Uw aanvraag wordt vooraf beoordeeld in een technisch overleg, waarin de juiste balans wordt gezocht tussen perfectie en effectiviteit. Door dit vooraf te bepalen voorkomen we onaangename verrassingen of dilemma’s. Het resultaat? Een 100% functionele verpakking die volledig in lijn ligt met uw marketing wensen.

Het kwalitatief afleveren van uw producten gebeurt onder grote nauwkeurigheid. Onze vakkundige mensen weten precies hoe ze uw verpakking het beste kunnen maken. En bovendien ook doen we dat ook nog eens met een groen hart, zoals directeur Alec Frijlink aangeeft. Weten hoe we de beste verpakkingen voor onze klanten maken? Bekijk de video: 

 

image

First time right

Wij nemen je volledig mee in het proces van foliebedrukkingen. Dit betekent in de praktijk dat we volgens het first-time-right principe werken. Verrassingen komen bijna niet meer voor en het productieproces loopt veelal geheel volgens schema.

Wij werken in multidisciplinaire teams vanuit het first-time-right principe om de beste kwaliteit te kunnen leveren en garanderen. Elk detail moet kloppen.

Een team bestaat uit:

 • Kwaliteitsmanager
 • Accountmanager
 • R&D
 • Repro
 • Technische crew

Door de samenstelling van het team kunnen we tijdens het druk- en verpakkingsproces snel schakelen, testen en aanpassen. Het eindresultaat kunnen we op deze manier zo efficiënt mogelijk bereiken. De klanttevredenheid is dan ook hoog:,  onze klanten zijn tevreden over de wijze waarop wij eventuele klachten oplossen.

image

Kwaliteit en Veiligheid

We staan garant voor een voedselveilige verpakking. Daarnaast werken wij met een volledig geïntegreerd traceerbaarheidssysteem. Hiermee kunnen we de herkomst van elke centimeter folie en elke druppel inkt terugvinden. Alle geleverde grondstoffen, hulpstoffen, half- en eindfabrikaten zijn traceerbaar.

We gaan pas over tot het drukken van de order wanneer bij een afmonstering de productieleiding en/of onze klant akkoord geeft op een aantal criteria. Tijdens het drukproces wordt het drukresultaat voortdurend spectraal gemeten. Al deze stappen en maatregelen zorgen ervoor dat wij al jaren op een uitzonderlijk hoog niveau opereren en onze klanten een zorgeloze service kunnen bieden.

 

Meer weten over drukwerk?

Lees meer
 • CERTIFICERING
  CERTIFICERING

  Altacel kiest er nadrukkelijk voor om uitsluitend producten te leveren die voldoen aan de hoogste normen en waarden. Onze certificaten tonen aan dat we voldoen aan de hoogste Europese eisen, maar we gaan nog verder dan dat.

 • GFSI
  GFSI

  Strenge hygiëneregels zijn essentieel om een goede kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit geldt nadrukkelijk voor Altacel als leverancier voor de voedselbranche. Wij streven ernaar de hoogst mogelijke standaarden te bereiken en te behouden. Onze hygiëne standaard is erkend door internationale organisaties.

 • ISO 26000
  ISO 26000

  Deze certificering is erop gericht organisaties te steunen bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Denk aan het opzetten van een MVO-strategie, het aantoonbaar kunnen maken van MVO binnen een organisatie, het bepalen van maatschappelijke verantwoordelijkheden en het betrekken van stakeholders.

 • FSSC 22000
  FSSC 22000

  Dit is de eerste wereldwijde standaard voor de gehele voedingsmiddelenindustrie en is goedgekeurd door de GFSI. De Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) heeft de FSSC 22000 standaard ontwikkeld en biedt een kans om internationale harmonisatie op het gebied van voedselveiligheid te realiseren.