image

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen begint bij het maken van een bewuste keuze tussen milieubewuste oplossingen en commerciële belangen. Hier probeert Altacel een brug tussen te slaan, door middel van een duurzaam productieproces en een duurzaam strategisch beleid. Door te kiezen voor een duurzame strategie, wordt bij iedere beslissing automatisch de focus gelegd op het maken van een een duurzame keuze. Bij Altacel is dat verweven in het productieproces, het advies aan klanten op het gebied van foliebreedte en -dikte, maar ook in de keuze van onze eigen leveranciers.

image

Kwaliteit gaat voor

Samen komen we tot de meest verantwoorde verpakking die de juiste uitstraling heeft voor uw product. Hierbij gaat kwaliteit altijd voor. Altacel vindt het belangrijk dat verpakkingen duurzaam, maar tegelijkertijd ook veilig zijn. Dankzij een effectieve en efficiente productie leveren wij u betrouwbaarheid en wendbaarheid. Alles is bespreekbaar, mits het past binnen een verantwoorde manier van produceren.

Meer weten over onze aanpak?

Lees meer

Het juiste advies voor uw verpakking

Wij geven u graag advies over de verpakking van uw product. Welke manier van verpakken is het meest optimaal? Wat is de meest duurzame manier? Het moet allemaal passend zijn bij uw product. Alvast een aantal tips waar u op kunt letten voor een duurzame verpakking:

  • Is het formaat zo optimaal mogelijk? Denk aan de breedte en de dikte van de folie. 
  • Welke folie is het meest geschikt? Bio-based, composteerbaar of een andere samenstelling?
  • Hoeveel inkt is er werkelijk nodig? Denk aan de percentages en het aantal lagen bedrukking waarop bespaard kan worden voor een duurzaam resultaat.

Meer weten over duurzaam ondernemen en verpakken? Neem contact op voor meer informatie, of maak vrijblijvend een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op